Fluid pants…

I´m in love!

page

Jag har köpt världens skönaste byxor, från mig själv! I den nya vårkollektionen finns det nu en underbar nyhet i byxväg, “pyjamasbyxan”. Eller fluid pants heter den egentligen.

Passar både till boots, höga klackar och gympaskor. Dessa byxor har en otroligt fin passform, med en hel del vidd (men inte för mycket) upptill, smalare nertill och sköna fickor i sidorna. Enkla men väldigt fina och framförallt användbara!

Singeljersey, 42% bomull, 52% modal och 6% elastan.

Till byxorna har jag den färgstarka fluid toppen med en fin liten fjäril som detalj längst ner. Allt från Me&I såklart:)

Nu ska jag ge mig iväg på träff och gissa vilka kläder jag ska ha på mig?! Jag tror och vågar nästan garantera att jag kommer bo i dessa sköna byxor framöver.

4 thoughts on “Fluid pants…

  1. Camilla

    Tack! Är lite trött på sjukdomar nu…
    Vad fint med fjärilen! När jag slutar gå på föräldrapenning ska jag shoppa loss, känner att jag vill ha massor med nya kläder 😀

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>