Önska kan man ju alltid

Att önska sig kostar ju inget. Jag är expert på att sitta och drömma mig bort på alla webshoppar och “låtsasshoppa” eller drömma.  Jag vet inte huuur ofta jag lägger saker i varukorgarna men när det väl är dags att betala så försöker jag ransaka mig själv. Behöver jag verkligen denna? Har jag inte något likanande? Köper jag den bara för att det är Rea?

Frågorna är många och ofta tar jag mitt förnuft till fånga och hejdar mig.

Här de de senaste produkterna som jag drömmer om och som jag håller på att ransaka i mitt huvud:)

boozt

Väska DAY Biger er Mikkelsen/ Odd Molly Lovely Knit

Vila Gamona Peplum (Väldigt prisvärd!)/ Minnetonka

7 thoughts on “Önska kan man ju alltid

 1. På Selmas gata

  Så snygg lovely kniten var! Jag har en i ull och en i bomull hemma, men är sugen på en ny färg. Dock inte vidare praktiskt med småbarn och hundvalp känner jag:) Stort tack för receptet på Kesoplättarna, länkar hit idag! Ha en fin tisdag!Kram

  Reply
 2. Sofie - Mamma till 2

  Hejsan !

  Jag har just nu en marknadsundersökning i bloggen
  ang ett framtida inredningsprojekt som jag och en vän hoppas på kommer bli en riktig hit.
  Men vi behöver veta vad du/ni tycker och tänker allmänt om inredning
  så har du någon minut till övers så skulle vi verkligen uppskatta om du svarade på några frågor
  annars får jag be om ursäkt för denna kommentar.
  http://sofieeklund.vimedbarn.se/marknadsundersokning/

  Önskar dig en trevlig kväll !
  Mvh Sofie

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>