Filippa K Cut Out

Bild1

En nyhet i min smak: Filippa K Cut out serie.

Vi har redan ett komplett gäng med muggar från Filippa K men jag kommer nog inte kunna låta bli att köpa två av denna nyhet. Tycker att den var supersnygg. Något som jag ofta saknar är assistter, användbara på så många sätt men ändå så har jag så få av dem. En annan assiett som jag är väääldigt sugen på att köpa är Kastehelmi assitterna från Iitala. De är så otroligt fina och jag har ju redan dessertskålar och ljuslykor i samma serie så de kommer definitivt passa in hemma.

assiette

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>