By Malene Birger

 

Fredag och alla hjärtans dag! Vilken underbar kombo. Inte för att vi brukar fira speciellt mycket men vi har tänkt äta lite extra gott till middag. En och annan liten present till alla killar i mitt liv är också förberett. Jag kan ju inte låta bli:)

I veckan fick jag hem ett efterlängtad paket. Min väska från By Malene Birger. Jag var ju helt inne på att köpa skinnväskorna innan men tog mitt förnuft till fånga. Jag har redan flera fina väskor i likande modell. Vad jag däremot inte har och faktiskt är i behov är en större väska. Med axelband. Tunn och smidigt. Den är utmärkt till det mesta, vardags, träning, på resa, skötväska mm. Jag är helt förälskad i mönstret också, så fint!

Den är inte så lätt att hitta, tar slut lika fort som den kommer in men jag fick tag i min här.

140213 006

140213 001

140213 029

Skulle mer än gärna vilja köpa det matchande telefonskalet också:)

Nu ska jag göra allt för att denna fredag ska bli en underbar dag!

3 thoughts on “By Malene Birger

  1. På Selmas gata

    Så fin! Jag gillar också mönstret stort, men ja, väskor är väl inget jag har direkt brist på *host* så jag får nöja mig med att beundra dem på avstånd. Kan dock tänka mig mobilskalet! Hoppas du och familjen får en fin alla hjärtans dag! Kram!/tanja

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>