Vabmys

Det blev VAB för min del idag. Febern försvann under natten med dunderförkylningen är kvar. Skönt att vara hemma med honom en dag och se hur det utveckar sig men det går åt rätt håll. Humöret har varit på topp trots det att knappt får någon luft genom näsan. Sötnosen!

Vi hade turen att få en ordentlig påhälsning av solen idag också, solen sken in i vardagsrummet hela dagen. Underbart och så efterlängtat!

Den senaste tiden har han börjat leka mer själv. Han kan sätta sig och titta i en bok eller leka med bilar/buss/tåg ganska länge. Utan att någon behöver sitta brevid och “läpa Ada” (hjälpa Adam”). Det är så härligt att se barnen utvecklas och bli stora killar. Även fast att jag egentligen vill skrika STOPP och låta dem vara mina små bebis för all framtid:)

One thought on “Vabmys

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>