Namnlappar

Trött, tröttare, tröttast. Det är kvällens status. Jag har faktiskt fått en hel del gjort ikväll så jag känner mig redo för sängen snart. Bla så tog jag tag i ett problem som jag tänkt på länge! Alla borttappade vantar mm. Vi har hittills varit ganska förskonade med att få behålla alla vantar och kläder på förskolan men den senaste tiden så har Adam börjar klä av sig själv och då hamnar hans saker lite överallt. Jag förstår att pedagogerna inte kan ha koll på alla små barn och alla deras små vantar( som för övrigt ser likadana ut)

Nu har vi äntligen fått tag i ett gäng namnlappar, så nu ska förshoppningsvis både vi och personalen på förskolan kunna hålla koll lite bättre.

Otroligt smidigt när båda barnen har samma initialer:)

2 thoughts on “Namnlappar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>