Lyckopiller

20140228-163552.jpg

Gårdagens kaffe

Riktiga, fina och alldeles underbara växer inte på träd. De är riktigt små lyckopiller. Jag har två sådana vänner i mitt liv. Vi träffas inte lika ofta som vi gjorde när vi var små men de har varit min “bästisar” sen jag var väldigt liten. Vänner som ställer upp i vått och torrt och som alltid får mig att må bra. De, tillsammans med min kära lillasyster, var självklart mina tärnor när jag gifte mig.

Nyligen fyllde en av de år och i present av mig fick hon en middag på stan och igår var det dags. Underbart att umgås, som alltid!

Denna fredag har dock varit mindre rolig, liten är sjuk! Usch och fy för dessa perioder.

Nu väntar snart lite fredagsmys!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>