Fyndat lite nytt från Odd Molly

Sköna söndag! Igår var det en riktig fixardag, skönt med de dagarna också. Jag brukar ofta avsluta alla fixardagar i min garderob. Eftersom jag shoppar då och då( vissa anser nog väldigt ofta) så hittar jag ibland små guldkorn i garderoben. Som denna kofta från Odd Molly. Köpte den på mellandagsrean från Mathilde. De har verkligen ett bra utbud gällande Odd Molly och jag ser alltid till att fynda något nytt plagg vid deras reor:)

Gällande Melodifestivalen igår, vad tyckte ni? Jag höll på JEM men tyckte ändå att Helena och Linus förtjänade det med. Ser framemot finalen på lördag.

page

5 thoughts on “Fyndat lite nytt från Odd Molly

 1. Sandra

  Vilken härlig vår färg på din OM! Kul att fynda! Röjar och rensar dagar är härliga!

  Kram Sandra

  Reply
 2. Therese

  Jag tycker att jag rensar garderoben var o varannan vecka… 😉 Men är nog lite för “snäll” när jag gallrar! Har bl a flera Odd Molly plagg som jag gett bort el sålt. Ska ta en vända snart igen…
  Kram Therese

  Reply
  1. Kristin Nygren(fd Johansson) Post author

   Ja jag tycker också att jag rensar ofta men det händer inte så mycket:) oj, ja det var snällt av dig att ge bort kläder. Jag skänker alltid “mindre värdefulla” kläder och säljer de dyrare vidare. Har ingen speciell att ge till men gällande barnkläder så ger jag bort allt till min kära väns lilla son. Det känns riktigt bra att kläderna använda vidare;) speciellt av någon som man känner och vet uppskattar det. kram kram

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>