Dagens tips!

20140305-203101.jpg
Joan of Arctic W Hawk

Jag måste kika in och tipsa om världens skönaste vintersko! Jag har haft ett par kängor i ett par år nu men i år behövde jag verkligen investera i ett par nya. Ett par skor som verkligen gör sitt jobb. Som håller sig varma och inte släpper in någon väta. Att de dessutom ska vara lite snygga också är självklart ett plus. Jag har hört mycket gott om skor från Sorel och valde mellan de och ett annat par till pojkarna i vinter. Valet föll på ett annat märke och det ångrar jag nu. Sorel är grymma och jag är glad att det iallafall flyttade in ett par i huset. Till nästa vinter ska hela familjen vara kittade med Sorel.

Nu när det snart är slut på säsongen så gäller det att passa på att införskaffa ett par, det är ju nämligen REA just nu. Hittade mina på Footway för drygt 1000kr! Ett kap! Värt varenda krona.

När jag sökte runt på nätet efter ett bra pris på dessa skor hittade jag en ny sida som jag har lagt till bland mina favoriter: Shopalike. Här samlas kända butiker och märken på en och samma portal, som kund kan man enkelt och snabbt jämföra utbud, priser och fraktalternativ utan att behöva klicka runt till repsektive butikers egna sidor. Smidigt som tusan:)

Nu laddar jag inför andra avsnittet av Grey’s Anatomy!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *