Sponsrad video: IQ- “Var som folk”

Ligger i sängen och kan inte somna, funderar på allt mellan himmel och jord. Läser på bloggar och går igenom mail. Hittade bland annat denna video. En video som berör.

Det “alkoholtjatas” en hel del i Sverige tycker jag. Väljer man att inte dricka på en middag eller fest så tror alla direkt att man är gravid. Varför är det så? Varför kan man inte bara få avstå? Varför måste man bli ifrågasatt om man avstår alkohol?
Jag minns så väl de gånger som jag faktiskt var gravid, då behövde jag aldrig förklara mig, riktigt skönt. Önskar att det borde vara så generellt, så att inte folk dricker mer än vad de tänkt. Har man redan druckit ett glas så blir det ju lätt ett par till…

Detta är ett sponsrat inlägg men helt egna ord och tankar bakom.

2 thoughts on “Sponsrad video: IQ- “Var som folk”

  1. dianasdrömmar

    Jag dricker väldigt sällan för att jag har sett baksidorna med det hela på nära håll och får alltid frågor och tjatande om att ska du inte ha ett glas…kramis fina du/Diana ps en inbjudan kommer i dagarna ;) ds

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>