Glutenfria källarfranskor

20140301-192759.jpg

Vår tolkning av glutenfria källafranskor från boken Nytt bröd!

Söndagen är här. Idag ser det ut att bli bättre väder än igår. Vi fick hålla hårt i hatten igår, blåste otroligt mycket! Vitt på marken var det dessutom när vi drog upp rullgardinen, blä! Som tur var så blev det bättre och bättre för varje timme. Kvällen planerade grillning blev av ändå, grymt gott var det också. Grillat ÄR godast!

Igår var det även dags för Me&i visning, som jag hade längtat! Älskar att få visa upp våra fina kläder.

Förutom dagens planer hoppas jag att vi hinner fylla upp frysen med lite glutenfria källafranskor. De sista vi gjorde blev riktigt fina( se bilden ovan). Det tar ett par gånger innan man lär sig att hantera smeten( ja det är ju verkligen ingen vanlig deg när man bakar glutenfritt),

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>