Sponsrad video: Sprid lite Mmm…

Nu har jag “klarat av” veckans första arbetsdag. Känns alltid lite extra tungt på måndagar tycker jag. Dels för att jag alltid är lite extra hungrig  men även för att jag oftast har ett sådan sjukt sötsug på måndagar. Skulle kunna trycka i mig en hel chokladkaka. Tryckte i mig en halv chokladkaka igårkväll så det är kanske därför. Kroppen vill ha mer:)

Appråpå chokladkaka. Har ni sett denna video? Jag tycker att den är rätt härlig.

Ett litet tips också!

Och nu sprider familjen Mannela lite Mmm… till dig. När någon i familjen är i boden så kan man se det på siten ärmannelaiboden.nu och du kan få choklad skickad till dig, och samtidigt skicka choklad till någon du tycker om.

Han var självklart inte i boden just nu när jag är som mest sötsugen men snart igen kanske. Så jag ska definitivt hålla utkik.

Detta är ett sponsrat inlägg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>