Leila´s general store

Ni har väl inte missat att Leila´s general store har öppnat i Mood Gallerian här i Stockholm. Jag svängde förbi där dagarna efter premiären och blev kär. Herregud så mycket fint!

Det fanns alltifrån inredning till kastruller,sugrör,kalasprylar mm. Jag kunde inte låta bli att komma ut ur butiken utan en liten påse..

Till helgen blir det kalasdax hemma hos oss så jag ska nog smita förbi butiken igen och införskaffa lite mer detajer:) Vårt tema för dagen passar faktiskt riktigt bra med många av sakerna som fanns i den finfina butiken.

5 reaktion på “Leila´s general store

 1. På Selmas gata

  Åh, Leila har så mycket fint! Har beställt från webshopen några gånger, och nu säljs lite av sortimentet på NK här i Gbg, men ni lyckostar som har en hel butik alltså….) Förstår att du inte kunde komma ut tomhänt! Skönt att du repat dig från flunsan! Kram/tanja

  Svara
 2. jannice lindell

  De där har jag missat! Måste ta med min mamma dit. Hon gillar med Leila. Var ligger Gallerian? Kram

  Svara
 3. Sofia

  Där ska jag helt klart göra ett stopp nästa gång jag är i Stockholm. Får se till att ha plats i resväskan 😉

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *