Våffeldagen

140325 029

140325 031

Dagens mellis blev såklart våfflor.

Sista tisdagen i mars doftar det alltid lite extra gott i husen. Våffeldagen är här och jag tycker att denna dag uppmärksammas allt mer, eller så är det helt enkelt för att jag själv älskar våfflor och alltid har stenkoll på denna dag. Mer troligt faktiskt:)

 Nuförtiden har vi ju bara ett glutenfritt våffeljärn så vi gör endast glutenfria våfflor här hemma och jag måste erkänna att jag inte tycker att de är lika goda. Det recept som vi tycker är bäst hittills är nog detta men vi håller fortfarande på att prova oss fram för att hitta vår favorit.

Sjukstugan fortsätter här hemma, när jag väl var på benen igen så blev Adam liggandes så idag är det VAB som gäller…

2 reaktion på “Våffeldagen

    1. Kristin Nygren(fd Johansson) Inläggsförfattare

      😉 ett våffeljärn som bara används till glutenfri smet. Vi har fått köpa/byta ut många saker här hemma såsom bakformar, rostmaskin mm för att undvika alla form av exponering av gluten för lilleman.

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *