Dagens tips!

För ett tag sedan var vi på dop. En söt liten flicka skulle döpas. I den mån jag hinner försöker jag alltid ge lite mer personliga doppresenter. Det är ju så tråkigt med dubbletter…

För en tid sedan fick jag nys om en webbshop som heter Mysvrån Design.  Jag fastnade direkt för kronan men ville ändra färgerna och göra den lite mer personlig. Jag kontakta Annelie och hon förstod precis vad jag menade och kunde hjälpa mig med mina önskemål. Jag blev verkligen supernöjd med resultatet. Annelie är grym. Så letar du efter en personlig gåva att ge bort rekommenderar jag vekligen att kontakat Annelie.

20140316-201152.jpg

 

3 kommentarer till “Mysvrån design

  1. Kul när man får den servicen! Sådant gör att
    Man återkommer som kund!
    Fin doppresent!
    Ha en fin måndag
    Kram Sandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *