Månadens VIP-Utskick

I veckan låg det ett rosa härligt paket i brevlådan. Innehållet var månadens VIP-Paket från Reddville/SheSocial.

140409 034

Månadens samarbetspartner är Modifast. Modifast erbjuder ett brett sortiment av kost- och måltidsersättningsprodukter som kan användas som ett verktyg för att uppnå välmående viktkontroll eller viktminskning. Beroende på vilket mål man har finns olika alternativ. För mig personligen kommer Modifast bars passa bäst. Ett hälsosammare alternativ till mellanmål. Jag ska givetvis testa chokladpuddingen också, låter ju faktiskt riktigt gott.

Just nu får mina läsare ett unikt erbjudande och kan köpa förpackningar med åtta portioner av storsäljaren Modifast chokladpudding för endast 79k ( ord pris 109kr) på Modifast.se, ange rabattkoden APRIL2014 i kassan. Erbjudandet gäller 7/4-28/4 2014 eller så långt lagret räcker.

2 thoughts on “Månadens VIP-Utskick

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>