140416 027

Godiset är redo att lämna skålen!

Skärtorsdagen är här.  Idag var det halvdag på jobbet så det känns som att jag har hunnit med hur mycket som helst trots att det bara är middagstid. Hela helgens påskfirande får bli lite annorlunda i år med tanke på Att Adam är sjuk. Nu har han det riktigt tufft, min lilla skatt. Jag och Adam startar denna helg med lite hemmamys i soffa istället.

Nu återstår det att se om det kommer några små söta påskkärringar/gubbar och knackar på. Godisskålen är laddad och det är bäst att de kommer och tömmer denna annars kommer jag äta upp hela,.

4 kommentarer till “Laddat upp med godis

  1. åh här kom det bara två påskgubbar så resten av allt godis hamnade i min mage:(men är det påsk så är det,hoppas lillkillen kryar på sig snart nu.kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *