Dagens tips!

Vem har inte drömt om att bli skådis eller tv-kändis? Kanske inte alla men jag har i alla fall gjort det. Kanske inte lika mycket nu på äldre dar men visst skulle det vara lite kul.

Jag har sprungit på en del inspelningar och suttit i publiken och det riktigt skoj. Roligt att se baksidan och allt jobb bakom all reklam och alla program.

statist

Om det inte vore så att jag redan hade fullt upp så skulle jag blivit medlem Statist.se. Här hittade jag massor av spännande jobb. Vad sägs om:

- Svensk reklamfilm med inspelning i New York

- Produktionsbolag söker tävlingsdeltagare till tvprogram

En kommentar till “Synas i TV?

  1. Ja, det är jättekul vara med vid inspelningar! Minns när jag var yngre och såg inspelning av..hm..vad hette det..FemEttan? Då var det Janne Bylund som var den som roade oss i publiken, visade när vi skulle klappa, skratta osv. Idag har han ju egna program, nu senast Bingolotto, så han verkar ha avancerat en del sen jag var på den inspelningen… 😛

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *