BY MALENE BIRGER

Återigen lite materiell lycka! Jag har ju redan en väska i samma mönster och jag gillar den skarp så nu har även en annan modell flyttat hem till mig.

page

För någon månad sedan köpte jag modellen som heter BY MALENE BIRGER GRINEEH BAG CREAM. Den är något mindre än de på bilderna ovan, jag tyckte att det var bättre med tanke på att jag redan har min stora modell samt Michel Kors väskan i en snarlik modell.

 Bilderna har jag lånat från BOOZT där denna modell som heter Grinolas osäljs.

5 thoughts on “BY MALENE BIRGER

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>