Kevin Murphy

Jag erkänner. Jag är den personen som alltid köper något schampo och balsam under veckohandlingen. Märket spelar inte så stor roll, helst något som är på kampanj:) Sådan är jag…trots att mina frisörer alltid brukar råda mig att prova något av deras alternativ.

Nu har jag haft äran att testa sådana produkter och WOW! Det känns verkligen att det är skillnad. Tur att man kan handla på nätet där man kan fynda produkterna till ett lite bättre priser.

140510 031

140510 033

PLUMPING.WASH är ett förtjockande schampo som ökar tätheten i håret. Ökar hårets tillväxt och hindrar tillfälliga håravfall.

PLUMPING.RINSE är ett förtjockande balsam som ökar tätheten i håret och fokuserar på att förlänga växtfasen för ett tjockare och starkare hår. Reparerar håret och ger fukt.

BODY.MASS är en dubbelverkande produkt som har utformats till att förlänga växtfasen i håret och förkorta den fallande fasen. BODY.MASS är också en stylingprodukt som har samma teknologi som fibermascara, förtjockar och förlänger dina fransar. Vilket i håret resulterar till att håret ser tjockare och fylligare ut samtidigt som den med tiden kommer att förbättra hårets kvalité.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *