Randigt på Lindex

Blått, vitt och ränder. Det är verkligen sommar för mig. Jag gillar den marina looken skarpt.

Alla kedjor har alltid ett stort utbud nu när det är sommartid men på Lindex hittade jag mer än vanligt i år. Allt från skor till klänningar.

Lindex

Några av dessa plagg har redan fått flytta in i min garderob och jag ser framemot att få använda allt nu. Bla den långa klänningen,så snygg och skön. Jag tror verkligen att det kommer att bli en favorit. Funkar lika bra på stranden såsom på stan. Utan eller tillsammans med en snygg kofta/jeansjacka.

Det svåra med blått och vitt( och allt mönstrat/randigt för den delen) tycker jag är att tvätta dem. De blir alltid dassiga ett tag. Hur jag än gör?!? Nu har jag beställt hem ett gratisprov från Colourcatcher, det verkar ju otroligt smidigt. Man stoppar bara in en Colourcatcher i tvättmaskinen när man ska tvätta. Då kan man nämligen blanda vilka färger som helst. Perfekt för mig som alltid tycker att det är så svårt. Man slipper ju dessutom hålla på att sortera allt, tummen upp för det! Nu återstår det bara att se om det fungerar för mig. Varför har jag inte har talas om denna lilla mirakeltablett tidigare?

2 reaktion på “Randigt på Lindex

  1. Åsa

    Rekommenderar verkligen colourcatcher, jag testade och blev frälst, kan tvätta vitt, svart & rosa ihop utan något färgar av sig.
    Dock vitrandiga kläder oavsett andra färg blir trots allt dassiga, Elin har en vitsvart randig tröja å efter en 10 tvättar är det vita solkigt.

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *