Sponsrad video: 7-ELEVEN TAR PARKEN TILL BETONGEN

Dagens tips!

Jag hänger inte på Södermalm så ofta så jag har helt missat att 7-Eleven anordnade en stor pop up picnic i Hornstull den 24 maj. Syftet med pop up picnicen var att lansera sitt nya Pick & Mix erbjudande. Nu har du chansen att vinna 3 Festivalpass till Way out West*.

*Lägg upp en bild på dig själv på instagram när du har picnic och tagga #7elevenpicnic. Finaste bilden vinner. Tävlingen pågår till och med 15 juni 2014 och juryn består av 7-Elevens marknadsavdelning. Vinnarna presenteras på @7eleven_swe på instagram och på vår Facebooksida tisdag den 17 juni 2014.

Jag har aldrig besökt festivalen själv.  Jag har i och för sig aldrig besökt någon festival överhuvudtaget! Jag har aldrig trott att jag är en festovaltjej men vem vet? Det skulle ju faktiskt vara lite roligt att prova. Sålänge det är bra väder:) Jag är alldeles för bekväm av mig. Det får inte vara för lerig och smutsigt. Helst inte för många fulla människor hellre. Haha jag är verkligen en gammal tant i sinnet ibland:)

Detta är ett sponsrat inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *