Sommarkänslan är total!

Idag hade jag verkligen behövt mitt VIP-utskick som jag fick i veckan från Reddville. Det kändes som att det fullkomligt sprutade svett från mig på väg hem från förskolan.

20140610-185143-67903015.jpg

Under armarna kan jag tyvärr inte ha Absolut torr( provade dagen innan bröllopet och jag höll på att klia sönder mig hela natten, inte alls den bästa uppladdningen inför den STORA dagen) men under fötterna har jag inte provat. Genom att använda Absolut Torrs wipes underfötterna så utlovas det att man ska få ha sina fina sommarskor fräscha, hela sommaren. Det vore ju inte helt fel. Under fötterna kan man ju omöjligtvis vara lika känslig som under armhålorna.

Just nu kan man köpa absolut torr på den nystartade sidan Shero. Erbjudandet gäller 30/6 2014, ange kampanjkoden Torr i kassan.

Väl hemma på gatan igen så blev det vattenkrig med grannbarnen. Herregud så skoj det är( så länge alla kör på samma villkor och inte att man får vatten i ögonen). Jag lyckades klara mig torr ganska länge men tillslut fick även jag mig en rejäl  dusch av min minsta lilla buse.

140610 009

140610 011

140610 016

Jag älskar verkligen att bo på vår lilla gata. Det finns alltid någon som vill leka och barnen har så roligt tillsammans. Ljudet av barn som skrattar och har skoj är ovärderligt.

 

2 reaktion på “Sommarkänslan är total!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *