Glädje, kärlek och en massor av öl!

Precis som rubriken säger så var gårdagen fylld av glädje, kärlek och öl! Min älskade lilla lillasyster var så lycklig när hela dagen, det var så underbart att vara med och dela denna dag med henne. Jag är verkligen en stolt storsyster, hon är en riktig kämpe.

20140612-055848-21528288.jpg

20140612-055847-21527814.jpg

Dagens outfit inför mitt uppdrag som flakvärd.

20140612-055848-21528765.jpg

Öl, öl öl. Jag har nog aldrig sett så mycket öl (lättöl)på samma gång. Hela flaket fylldes med ölburkar och när ungdomarna kom upp på flaket började kaoset. Ölbrukarna sprutade konstant. Helt otroligt. Stanken var fruktansvärd men glädjen var total. Jag är glad att jag fick vara med och uppleva denna upplevelse ännu en gång. Jag minns knappt något från min egna flakresa så det var roligt att återuppleva allt igen( denna gång betydligt blötare än för 10 år sedan).

Väl hemma hos mina föräldrar hade min mamma och pappa gjort ett fantastiskt jobb med att dekorera huset  och ordnat massor av god mat Summa summarum, en helt underbar dag. Från start till slut.

Grattis kära lillasyster, du är bäst! Ett nytt kapitel har börjat. Nu börjar det verkliga livet och det ska bli en sann glädje att finns vid din sida och se vad du hittar på härnäst.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *