Sponsrad video: Pripps Blå presenterar sommaren 2014

Dagens tips!

Den reklam som är förknippad med riktig svensk sommar är, enligt mig, helt klart Pripps Blå. Deras reklam har alltid varit en klassiker, från första gången de visades.  Vem blir inte sugen på att hoppa rakt in i deras reklamfilmer och bli en av dem?! Det har iallafall jag!

Nu har Pripps.se utvecklat en sajt där man kan tipsa om sina bästa sommartips och läsa andras i en stor, interaktivt kalender. Sajten ser till att du inte missar någon grym konsert eller annat viktigt – se till att ha koll på vad som händer i Sverige i sommar med hjälp av Pripps.

Du kan till exempel ladda ned en kalenderpåminnelse till dina favoritkonserter för att säkra upp att du kommer ihåg – och dela med dig till andra om dina bästa festivaltips!

Jag är ju ingen festivaltjej men jag kommer hålla koll på alla de andra tipsen. Jag gillar dessa typer av sajter, där man kan tipsa varandra på ett enkelt sätt. Det är alltid roligt att prova på nya saker, speciellt på sommaren.

Detta är ett sponsrat inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *