Underbara butiken Langes

Service när den är som allra bäst får man när man handlar hos Langes. Jennie och hennes kollegor gör verkligen ett fantastiskt jobb. Jag har själv aldrig besökt butiken eftersom att den ligger alldeles för långt bort men jag har handlat där många gånger ändå. Jag minns första gången och det var när Jennie hjälpte mig att få tag i min underbara bröllopsväska.

Langes har många finfina märken men min favorit är helt klart EsterElenora och Rosemunde. De har ett stort utbud och bra priser. Här är min senaste beställning som kom hem i veckan.

20140626-174135-63695292.jpg

De har dessutom REA just nu så denna underbara kofta var på halva priset nu så då kunde jag inte motstå, har spanat in den så länge.

De har en liten webbshop men det bästa är att ringa till butiken direkt och fråga om det är något som man är ute efter.

 

One thought on “Underbara butiken Langes

  1. På Selmas gata

    Kul med nätbutikstips! Klickar för fullt , dock ej kläder för min del utan saker till huset som vi ju snart flyttar till. Ett sidobord och en matta blev det igår:) Kanonfina bilder från midsommar jue, den med din son och korgen med blommor var ju ljuvlig:) Kram/tanja

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>