Nespresso är beställd

Kaffemaskiner är inget som vi har haft ont om här hemma direkt, då min kära man jobbar i den branschen MEN vi har aldrig haft en smidig mjökskummare så att jag kan göra mig en härlig latte. Så nu har jag tagit saken i egna händer och beställt en kaffemaskin med en mjölkskummare. Precis lagom till den kommande semestern. Jag ser mig själv sittandes på verandan med en härlig stor latte i handen och barnen lekandes i studsmattan.

Valet föll på en Nespresso Citiz & Milk, väldigt smidig och prisvärd. Att den är så lätt att rengöra gör valet ännu lättare! Usch så äckligt det är med ofräscha mjölkskummare!

140629 011

140629 014

I väntan på min nya kaffemaskin får jag dricka vanlig kaffe i mina nya fina muggar som jag beställde på mitt homeparty med Zelected by houze. Bilderna är tagna från en av alla kaffepauserna i helgen:) Jag hoppas på ett nytt nummer av MAMA snart, en av de bästa tidningarna enligt mig!

2 reaktion på “Nespresso är beställd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *