Sommar på flaska

Nu när solen skiner som allra bäst är det väldigt viktigt att vara noga med solskydd. En riktig klassiker bland solskydd är ju Hawaiian Tropic! Nu har de dessutom lanserar tre vårdande och väldoftande nyheter. Silk hydration sun lotion SPF 10, Satin protection Sun Lotion SPF 15 och Protection Dry Spray Oil SPF 10. Allt detta kom hem i brevlådan nyligen och jag ser framemot att testa allt. Så fort jag har fått en lite mer bränna för att jag brukar använda lite högre faktorer nu i början av sommaren. Alla Hawaiian Tropic solskyddsprodukter är innehåller dock både UVA- och UVB-skydd samt är hypoallergeniska. Produkterna med SPF 15 eller högre är rekommenderade av Internation Skin Cancer Foundation.

Något som jag definitivt kommer ha stor användning av också är Lip Glosset. Jag brukar ofta bränna mig på läpparna och det gör ju så jäkla ont!

20140706-112810-41290703.jpg

På Reddville.se kan du läsa mer om Hawaiian Tropic och i gästbloggen kan du tävla om härliga sommarkit. Det går även att tävla på instagram. Ladda upp en bild på ditt mest tropiska ögonblick och tagga bilden med #hawaiiantropicsommar. Tävlingen pågår mellan den 7/7 och 27/7 och de tre vinnarna utses av Reddville och representanter för Hawaiian Tropic i Sverige.

Just nu kan man dessutom köpa alla Hawaiian Tropics produkter till 20% på Sheroshop.se. Ange rabattkoden sommar i kassan. Erbjudandet gäller till den 19/7-2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>