Vuxentid delux

Wow vilken helg! Vi var smått nervösa över vädret som utlovades till helgen men det var ju inga problem alls. Det planerade poolpartyt som vi skulle på blev en riktig hit. Goda vänner sällskap, grymt god mat och 30 grader varm pool. Så otroligt lyxigt!

Barnen fick åka iväg på en egen semester till mina kära föräldrar så jag och Andreas har haft hela helgen barnfri. Såklart väldigt tomt men även så himla mysigt. Att bara få var vi. Trots att det dåliga samvetet alltid dyker upp när man “lämnar bort” barnen så försöker jag ignorera den känslan och istället njuta. Det är så viktigt och vi är så lyckligt lottade som har så underbara föräldrar som ställer upp. Vi vet att barnen har otroligt roligt med dem och inte alls far illa av att inte vara med oss. Tvärtom. Jag vet att de tycker att det är lyxigt att få vara utan oss ibland också. En win win situation:)

20140714-080958-29398030.jpg

Förutom att festa hann vi med en hel del annat. Lite shopping också. Blev så nöjd när jag hittade denna fina sjal från Odd Molly. Jag har spanat in den i de andra färgerna men aldrig lagt märke till denna gula färg. Men när den var på REA på Odd Mollys outlet i Barkarby kunde jag inte motstå. Gult är verkligen inte fult utan tvärtom, väldigt fint!

 

3 thoughts on “Vuxentid delux

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>