Sommar när den är som bäst

Njuter, njuter, njuter! Det är precis vad vi gör. Njuter av att vara lediga och vara tillsammans. Njuter av att äta när magen kurrar och göra precis det som vi känner för. Inga måsten. Det är semester det.

140721 079

140721 091

140721 162

Några av alla aktiviteter ovan är Riddarspelen och ångtåget, båda i sommarstaden Mariefred. Två väldigt roliga och barnvänliga aktiviteter. Ångtåget var nog ändå pojkarnas favorit. En resa, tur och retur till Läggesta tar ca 50 minuter och då hinner barnen inte tröttna.  För vuxna kostar biljetten ca 100kr och barn under 6 år( tror jag att det var) var gratis. Se dock till att kolla på biljetten vilken klass du köpte för att jag råkade missa den detaljen. Jag och pojkarna fick en snäll liten tillrättavisning av konduktören att vi satt i fel vagn. Vi hade köpt en biljett för 3 klass och inte 2:a:)

Idag blev det en tur till en annan härlig upplevese som pojkarna sent kommer att glömma….

 

2 reaktion på “Sommar när den är som bäst

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *