Det känns som att sommaren 2014 kommer gå till historien som en av de varmaste. Vilken sommar! Det är det ju nästan det enda som vi alla pratar om. Tacksamheten över värmen och det fina vädret. Jag kan inte annat än hålla med. Den har verkligen varit fantastisk.

Semestern lider nu mot sitt slut och jag känner mig väldigt nöjd. Vi har hunnit med så otroligt mycket men ändå helt utan stress. För att nämna lite så har vi hunnit med allt ifrån campinglivet ( läs hyrt villavagn på Öland), åkt på kryssning, lekt turister i Stockholm, ätit massor av gott, besökt Astrid Lindgrens värld, umgåtts med vänner och familj i massor. Sist men inte minst så har vi badat. Jag har aldrig badat så mycket som jag gjort i år. Inte så konstigt heller med tanke på att badtemperaturerna har varit runt 25 grader! Oavsett om vi badat i havet eller i en insjö.

 Jag är lite extra nöjd över att jag inte spontanbokade den där Turkietresan strax efter midsommar när det såg utan att bli en blöt och kall sommar.

1

En bild från vackra Öland!

Vågar knappt säga det men nu ser jag nästan framemot att komma tillbaka till vardagen och rutiner igen. Jag vet att jag kommer ånga mig snart igen när all stress är tillbaka och jag står där med alla morgonbestyr. Trötta barn som inte vill klä på sig kläderna och enkla middagar som gärna ska vara klara i samma stund om man kliver innanför dörren…

Tur att jag har haft både kameran och mobilen i närheten så att jag har kan ta mig en titt och minnas hur fantastiskt vi har haft det och hur nöjd jag faktiskt bör vara:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *