Jag måste bara visa upp ett av mina bästa inköp från denna sommar, Mitt personliga armband från Little .U. Jag har länge följt talangfulla Ulrika och sett hennes vackra smycken men äntligen så tog jag kontakt med henne och beställde mig ett eget.

20140721-210602-75962981.jpg

20140721-210617-75977092.jpg

Det var riktigt svårt att bestämma mig hur det skulle se ut men med lite mailkorr med Ulrika så kom vi fram till hur det skulle se ut. Jag är verkligen helnöjd och bär det varje dag. Problemet nu är bara att jag vill ha mer. En liten enkelt ring kanske eller ett fint halsband. Ett till kompletterande armband också kanske…ska bara bestämma mig hur de ska se ut först…

Se alla fina smycken eller läs mer på smyckesbloggen och passa på att läsa Ulrikas fina blogg också här.

En kommentar till “Little U

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *