IMG_8807.PNG

Morgonstund med en svalkande smoothie denna varma morgon. Jag har blivit smått besatt av att dricka smoothies denna sommar. Så otroligt gott och enkelt. En ny favorit är denna som syns på bilden: vattenmelon, frysta hallon, citronjuice och lite myntablad. Riktigt gott och fräscht. En annan favorit är att blanda ut diverse frysta frukter( helst de exotiska) med kokosmjölk. Riktigt gott och fräsch. För en ännu nyttigare och mer mättande smoothie brukar jag addera lite chiafrön eller linfrön också. En kär vän introducerade chiafröna för mig i somras, vilka små mirakelfrön de är men attans så dyra de är. 99kr för en påse frön! Det är så tråkigt att det ska vara så dyrt att vara nyttig. Borde vara tvärtom! Jag röstar för lägre moms på ekologiska varor och alla andra nyttigheter!

Fredag idag och sista semesterdagen. Till helgen väntar spännande planer i goda vänners sällskap, ska bli så otroligt roligt. Håller tummar och tår för att vädret kommer att bli bra, annars spricker alla våra planer.

Måste tipsa om en trailer som jag fick syn på. Den 22:a Augusti är det biopremiär för filmen Lucy och den verkar riktigt spännande. Jag älskar Scarlett Johnsson och Morgon Freeman.

Det är på tiden att jag går på bio snart, vet inte när jag besökte en biograf senast( där det inte visades en barnfilm).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *