Fotvård by CCS

20140706-093231-34351367.jpg

Under semestern passade vi på att njuta av lite fotvård hemma. Jag hade fått hem ett lyxigt set med massor av härliga produkter från Reddville och CCS.  Jag började med att testa mjuka fötter och Andreas körde fotbad med fotkräm efteråt. Andreas gav tummen upp för produkterna och vi tyckte att det luktade väldigt gott också.

För mig var det en lite längre process, jag satt med mina fötter i en slags påse fylld med någon vätska i totalt 90 minuter. Efter tre dagar började det sedan flagna stora skinnbitar från fötterna( jag ska bespara er från bilderna då det inte var en sådan vacker syn) men WOW säger jag bara. Huden som kom fram under vara alldeles oförstörd och fin. Fötterna blev som nya! Det var kanske inte optimalt att köra detta mitt under värmeböljan eftersom att jag var tvungen att gå runt med strumpor eftersom att fötterna flagnade så mycket men jag rekommenderar verkligen denna produkt.

Andreas blev så avis så vi köpte faktiskt ett paket till honom också och han fick samma resultat. Just nu kan man köpa Mjuka Fötter hos Shero för 149kr!

Fötterna behöver verkligen lite lyxig vård då och då. Speciellt nu under sommaren när man visar de i tid och tid i små fina sommarskor som kanske inte alltid är de mest fotriktiga.

One thought on “Fotvård by CCS

  1. Pingback: Mjuka fötter- CCS |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>