Bloggevent 2014 Mod&Harmoni

10173530_1422602281335973_4845080702843996924_n

I lördags var jag på ett väldigt inspirerande och lyckat event i Sveriges närmaste stad Enköping! Jag är så glad att en vän till mig uppmärksammade eventet och att vi kunde gå tillsammans. Tack Therese!  Linda (Hem och Trevligheter) och Lena (Gott för själen) hade ordnat allting så otroligt bra. Temat för dagen var Mod och Harmoni. Två orden som ofta kommer hand i hand. Har man väl funnit modet att ta steget så leder, förhoppningsvis, det till harmoni efteråt.

Föreläsare under dagen var inga mindre än Emma, Kicki och Pia. Wow vilka kvinnor och inspirationskällor. De har verkligen varit modiga och följt deras hjärtan. Jag tror inte att någon i publiken satt oberörd eller med torra ögonen under deras föreläsningar. En hel del skratt och fniss blev det också. Underbart!

Förutom härliga föreläsningar så blev det även utlottning av finfina priser( tyvärr vann jag inget denna gång), chokladprovning, modevisning, goodiebags och fika. Det blev även en efterföljande middag och fest men jag hade andra planer så vi var tyvärr tvungna att avsluta innan dess.

Tyvärr hade jag inte rätt inställningar på kameran så det blev inga bilder men här är en lista på alla oss bloggare som var på plats!

 

 

2 thoughts on “Bloggevent 2014 Mod&Harmoni

  1. Therese

    Tack själv Kristin för att du hängde med! Jag var så full av intryck efter dagen. Håller verkligen med om att det var otroligt bra föreläsare (o tema). Hoppas att vi kan göra något liknande igen framöver. Kram t dig!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>