Tävling i samarbete med Nelly och Absolut Torr

Septembermånad är här och därmed även årets första höstmånad. En av mina favoritmånader faktiskt. Inte bara för att jag och merparten av min familj/släkt fyller år utan även för att det är dags att uppdatera garderoben. Jag gillar att få klä på sig lite tjockare tröjor, någon snygg tunn jacka och den alltid lika användbara halsduken. Varje årstid har verkligen sin charm när det gäller kläder. Jag håller därför mina tummar hårt nu för jag ska kunna uppdatera min höstgarderob lite ytterligare:)

I samarbete med att Absolut Torr lanserar en outfit i form av en ny förpackning så vill jag tipsa om en tävling mellan just Absolut Torr och Nelly. Tävla om ett presentkort värt 1000kr på Nelly.com genom att lägga upp en bild på instagram med en outfit som är 100% du. Använd #absoluttorrnydesign så är du med och tävlar.

En vinnare kommer att utses av en jury bestående av Absolut Torr och Reddville. Glöm inte att du måste vara 18 år för att handla på Nelly samt ha ett öppet instagramkonto under tävlingsperioden. Tävlingen pågår 2014-08-27-2014-09-07.

IMG_9493.JPG

Här är mitt tävlingsbidrag. Det här är 100% jag. En fotbollsmamma in action med en outfit som innebär sköna jeans, en slapp tröja och skötväskan hängandes över axeln.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>