Hemtex levererar

Jag älskar när “vanliga” butiker börjar med webshoppar. Det är ju så mycket smidigare. Jag hade sett att Hemtex hade börjar sälja superfina förvaringsboxar men jag hittade de ingenstans. Jag blev därför överlycklig när jag insåg att de hade en webbshop. Efter några klick så var nu mina kära boxar på väg hem till mig. Just precis när jag handlade var det dessutom fri frakt så det blev ännu smidigare men annars så är det alltid fri frakt till butikerna och det är ett riktigt bra alternativ det med.

140829 036

140829 040

140829 048

Så himla söta och den stora har dessutom massor av fack så den är perfekt för smyckesförvaring.

 

One thought on “Hemtex levererar

 1. Anna - Vitt eller svart

  Såg också de där boxarna, så fina!

  Tycker också att det är toppen, nu väntar jag bara på att Åhléns ska öppna nätbutik. För oss som har långt till stan är nätet ovärderligt och gör livet så mycket smidigare.

  Hoppas du får en fin fredag!

  Kram Anna

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>