Förra veckan var jag bjuden på julvisning tillsammans med ICA. Det bjöds på glögg, julskinka och massor av annat smått och gott. För att inte tala om julkänsla och inspiration till julstöket, både i matväg och inredning. En av favoriterna som kommer är sleven med inbyggd termometer. Den kommer bespara mig på många fula ord och svett när jag kokar kola. Det är ju så bökigt att försöka hålla koll på temperaturen samtidigt som man rör i grytan. Tummen upp för ICA som kommer göra att jag kan glänsa(kan ju alltid hoppas) i köket i jul.

IMG_9718.JPG

IMG_9717.JPG

En kommentar till “Julvisning med ICA

  1. Dit hade jag velat gå men hann inte. Vad trevligt att få läsa hos dig - gillar också tanken på en sådan slev.
    Kul att träffa dig igår! Hoppas du tyckte det var intressant. /Kinna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *