Det finns en modebloggare som jag har följt länge. Som alltid inspirerar. Otroligt snygga och begåvade Sofi Fahrman. Jag tycker att hennes stil är klockren. En blandning av lyx och budget. Att hon dessutom är så otroligt vacker är nästan retsamt. Det spelar ingen roll vad kvinnan har på sig eller om hon är stylad. Hennes bok Bodylicious som hon har skrivit tillsammans med Julia Kock finns redan hemma hos mig och snart kommer uppföljaren. Den ser jag verkligen framemot. Inspirerar både till träning och nyttig mat.

Något annat som hon också är aktuell med är ju hennes Head& Shoulders reklam. Nu har det kommit ut en ny reklamfilm där man får se hur det ser ut hemma hos Sofi och scenen där de visar badrummet är ju lite rolig. Tänk om det faktiskt är så, att hon använder sig av Head & Shoulders. Då är jag nog inte ensam om att vilja köpa upp mig på ett lager för Sofis hår är ju alltid så snyggt. Självklart förstår jag att mycket handlar om styling också men ändå. Tänk om. Kanske värt att testa:)

Detta är ett sponsrat inlägg

En kommentar till “Sponsrad Video: Hemma hos Sofi Fahrman

  1. Pingback: Head & shoulders extra thickening treatment |

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *