Lördagsmorgonen startade med att gå igenom höstens första LOPPIblogbag. Alltid lika trevligt att få hem härliga produktfamiljen som uppskattas av hela familjen.

140913 004

Barnen slet upp filen RIO 2 på en gång och blev överlyckliga. Såg att den rekommenderas från 7 år så vi får nog titta tillsammans så att den inte är alltför läskig men visserligen så står det väl 7 år på de flesta barnfilmer nuförtiden…

Jag ser framemot att testa kryddmixen och den ekologiska kokosmjölken från Santa Maria, Thailändskt är ju så gott men vi äter det så sällan. Måste dock kolla upp om kryddmixen innehåller gluten, lite tveksam där…

Något annat som jag ser framemot att testa är sköljmedlet från Softlan. Jag måste faktiskt erkänna att vi aldrig använder sköljmedel. Vet faktiskt inte varför, det har bara aldrig blivit så. Använder ni slöjmedel och varför?

Sist men inte minst vill jag tipsa om tygpåsen som LOPPI har tagit fram. Påsen kostar 100kr och för varje såld påse går 50kr oavkortat till Childhood. Påsen är designad av Kitty Jutbring och finnas att köpa här.

bild

Med i paketet fanns även värdecheck för ett paket fiskpinnar från Findus ( inte glutenfri så de får vi festa loss på utan Adam)och Loppis egna tidning. Tack Loppi för min blogbag!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *