Vilka fantastiska kvällar vi har haft de senaste veckorna. Dagarna spenderar jag mest inne på kontoret så där hinner jag inte njuta så mycket men eftermiddagarna och kvällarna däremot. Jag tar vara på varje minut. Njuter av den värmande kvällssolen, barnen som leker med varandra alternativt med sin kompisar och framför allt så är tv:n avstängd. Barnen somnar inom loppet av fem minuter så fort kvällssagan är läst, att somna efter en hel dag ute i friska luften är oslagbart.  Ännu så länge verkar det även hjälpa mot förkylningsbacillerna som kryllar omkring, peppar peppar.

page

September 2014 kommer verkligen bli ihågkommen som en av de bättre, vädermässigt iallfall. Sommarkänslorna håller i sig men höstens mysiga mörker och kyliga morgonstunder smyger sig på.

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *