Gräsänka

Årets första riktiga höstdag är här; mörker, ösregn och blåst. Jag är inte ett dugg avundsjuk på min kära make som är på sjön idag. Fy farao, jag hade hängt över relingen hela kvällen, utan minsta droppe alkohol i kroppen. Hoppas att han klarar det bättre.

IMG_0115.JPG

Efter en mysig kväll tillsammans med barnen kryper jag nu ner i soffan och en ett rykande färskt nummer av ELLE mat&vin. En av fördelarna med att vara gräsänka för en kväll är att jag kan ha på tv:n samtidigt som jag läser en tidning och dessutom spana på sociala medier i tid och otid:)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>