Stanna kvar i sängen

Fy tusan vilken start på dagen det blev idag! Adam var inte alls på humör och när vi äntligen var på plats på förskolan började kriget. Kriget om de förbaskade galonbyxorna. Med den starten på dagen ville jag inget hellre än att vända på klacken, hämta hem pojkarna och krypa upp i sängen igen. Tyvärr funkar det ju inte riktigt så, inte om jag vill ha kvar mitt jobb och det vill jag ju.

bil

Nä, nu är det dags för att hoppa i sängen, imorgon är det min födelsedag så jag håller tummarna för en god natts sömn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>