Tidig start och fin skjorta!

Denna lördag startade lite tidigare än planerat pga en liten olycka i sängen. Typiskt att vi sov alla fyra tillsammans i vår säng också. När alla bestyr runtomkring var fixade var barnen lite för pigga för att somna om så vi startade denna lördag mycket tidigare än vi normalt brukar. Suck men vad gör man? Sånt är livet som småbarnsföräldrar, det blir inte alltid som planerat;)

Jag måste ju visa upp mina fina presenter som jag gick i onsdags. Stort och vackert blombud från mina föräldrar och en klassisk snygg skjorta från Andreas och barnen. Jag har länge varit sugen på skjortan men aldrig köpt den själv så jag blev överlycklig när jag fick den, satt som en smäck! !

140925 003

140925 023

I helgen är det även dags för en liten tävling hör på bloggen, alldeles för länge sedan nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>