1:a oktober och VIP från RFSU

1: oktober är här och så även första minustecknet på termometern. -0,2 grader visade termometern när jag klev ut denna tidiga onsdagsmorgon. Att jobba heltid samtidigt som barnen inte ska gå så långa dagar på förskolan innebär att jag ofta börjar mina arbetsdagar väldigt tidigt. Det funkar normalt sätt ganska bra men nu när kylan och mörkret kommer är det alltid lite jobbigare. Sängen och känslan av att ligga kvar under det varma täcket lockar alltid lite mer.

Nu till något helt annat. Efter två lyckade samarbeten mellan RFSU och Reddville är det dags för ännu en. Denna gång är det RFSU:S intimvårdsserie som står i fokus.

IMG_0490.PNG

När underlivet mår bra, mår du bra! Så ta väl hand om det. Jag använder själv intimtvålen Daily Balance dagligen och tycker att den funkar jättebra!

På reddville.se kan du läsa mer om RFSU:S produkter, hur du kan använda produkterna och få tips. I gästbloggen går det även att tävla om lyxiga kit. Det pågår dessutom en kampanj på Kronans Apotek med 20% rabatt på alla produkter i RFSU:S intimvårdsserie.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>