Första pannkakstårtan

Vilken helg! Kalaset i lördags blev riktigt lyckat. Sitter och går igenom kameran och inser att det inte blev så många bilder från helgen. Hoppas att de andra gästerna hann ta lite fler kort i lördags.

141012 028

Adam hade som sagt beställt pannkakstårta till middag( av någon konstig anledning). Det är ingenting som vi har ätit eller smakat tidigare så det var något helt nytt för oss. Men oj så gott och det var. Gissar på att denna goding kommer återkomma på flera födelsedagar här hemma.

141012 035

141012 047

Pannkakstårtan skapade Alvin helt själv( OK, med viss assistans från mig) Jag hade gräddat ett lass med pannkakor kvällen innan för att underlätta lite. Det gäller ju att pannkakorna är svala annars smälter grädden. Sen varvade Alvin vispad grädde med mosade hallon och sylt. På toppen blev det ett sista lager med grädde och massor med goda jordgubbar. Mums! En riktig liten kaloribom som slukades snabbt av pojkarna så jag och maken fick åka och komplettera med lite thai mat för att bli mätta:)

141012 043

Nu är det dags att krypa till sängs, ännu en fullspäckad vecka väntar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>