Näthat och ID-stöld

Det här inlägget borde inte ens behöva existeras men tyvärr är ämnet otroligt aktuellt. Runt omkring på alla sociala medier förekommer mängder av näthat. Att bli kränkt eller hotad är aldrig OK. Det spelar ingen roll om det händer på skolgården, i hemmet, på arbetsplatsen eller på nätet. Mobbing på nätet är ett växande problem där både barn och vuxna drabbas. Även identitetsstöld är ett växande problem i dagens samhälle och ca 116.000 personer drabbas av detta varje år! Skrämmande! Jag har som tur var inte drabbats men läser tyvärr en hel del elaka och otroligt onödiga kommenterar på andra stora bloggares kommentarsfält/instagram.

Förra veckan fick jag hem ett litet Vip-utskick som uppmärksammar just detta.

IMG_0951.JPG

AIG vill bidra till ett mer positivt klimat på nätet och har därför tagit fram en försäkring som hjälper dig om du utsätts för ex hot, kränkningar eller identitetsstöd. Läs mer om allt här, just nu pågår en kampanj där AIG bjuder på första månadspremien (gäller tom 31/12-2014)

Tack för mitt utskick Reddville och för att ni uppmärksammade mig om dett!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>