Välkommen sköna och oplanerade helg. Du är efterlängtad! Jag ska verkligen njuta och ta vara på varje minut. Det skulle vara skönt att komma ut på en härlig liten skogspromenad också, håller tummarna för att familjen tycker det samma.

Igår blev det en klassisk fredagskväll framför tv:n. Slötittade lite på Idol, har inte sett ett ända helt avsnitt men min favorit är helt klart Mollie Lindén, vilken stjärna! Sen var vi nog inte ensam över att kolla på Hellenius hörna. Självaste prins Carl Philip var gäst och WOW! Förutom att han är riktigt snygg ( hans leende är otroligt smittsamt och så vackert) så var han så bra. Jag blev riktigt imponerad. En härlig och ärlig intervju. David Hellenius ska ha en stor eloge han med, Sveriges bästa programledare!

IMG_1026.PNG

Lånade bilden från Davids instagram @davidhellenius.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *