Dagens tips!

11005 015

Jag har i ett par veckor testat den nya leave-in behandlingen Extra thickening treatment från Head & Shoulders. Jag har applicerat dropparna både i blött och torrt hår och tycker nog att det gav mest effekt när håret var blött. Det känns faktiskt i hårbotten att det är något som händer, det ”spänner” lite.

Den aktiva formulan i Extra Thickening Treatment, som kallas för Triple Active Complex, innehåller en blandning av koffein, vitamin B3 och panthenol som tillsammans har en trippelverkande effekt på håret och hårbotten:

SKYDDA
Det skyddar hårbotten mot yttre
påfrestningar och skyddar håret mot
att brytas av.
FÖRSTÄRKA
Det omsluter varje hårstrå med ett
fysiskt lager, vilket omedelbart gör
håret tjockare efter applicering.
FÖREBYGGA
Det stärker hårfibrerna från roten för
tjockare och starkare hår över tid

Jag är väldigt nöjd med Extra thickening treatment  och håret känns verkligen tjockare. Jag var faktiskt hos frisören i lördags och det första jag gick höra var att jag hade ett väldigt tjockt hår(inget som jag brukar få höra direkt). Det finns även schampo och balsam i samma serie så jag ska definitivt prova dem också med tanke på att jag blev så nöjd med denna.

Nu behöver jag inte vara lika avis på Sofi Farman längre:)

2 kommentarer till “Head & shoulders extra thickening treatment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *