Vrida tillbaka klockan

Ni glömmer väl inte att ställa tillbaka klockorna natten mellan lördag och söndag. Jag kommer alltid ihåg åt vilket håll man ska vrida klockan( kör med: fram med utemöblerna, tillbaka med utemöblerna) MEN jag har så svårt att fatta exakt vad det innebär. Nu har jag dock fått det förklarat för mig (ett antal gånger), tillbaka = sova en timme längre. Jippi!

20140706-092605-33965048.jpg

Jag har ett riktigt sug efter rostad smörgås med marmelad så det ska jag unna mig till helgen. Helgfrukostarna är det bästa som finns. Lite färsk pressad apelsinjuice också för att fylla på med lite c-vitaminer också blir det nog.

2 thoughts on “Vrida tillbaka klockan

  1. I mitt huvud

    Å, nu blev jag oxå sugen på rostad smörgås med marmelad!! Jag har lyckats hitta en marmelad utan socker, för som Gastric Bypass opererad funkar det inget bra med socker.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>